La Nau debat en una taula redona la laïcitat de l’ensenyament públic

 

‘En defensa de l’escola pública i laica’ és el títol de la taula redona que es va celebrar el dia 17 de setembre al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Organitzat per València Laica, el Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament (STEPV) i la Universitat de València, l’objectiu d’aquesta trobada va ser debatre sobre aquest model d’ensenyament.

En la taula van participar Joaquín Carrión, director general de Centres de la Generalitat Valenciana; Francisco Delgado, responsable d’Educació d’Europa Laica; Màrius Fullana, president de FAMPA València, i Beatriz Cardona, del STEPV. El debat va estar moderat per Raquel Ortiz, coordinadora de València Laica. 

D’acord amb València Laica “la defensa d’aquest model no és una opció, és un dret universal que no exclou ningú, sinó que inclou totes les persones sense privilegis de cap tipus, ni d’ideologies, ni de religions  ni  de classes socials”. Partits polítics, institucions i organitzacions socials  estan convidats a aquest debat.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy