La Universitat consolida les seues relacions amb la Universidad Autónoma de Perú

  • Web and Marketing Unit
  • September 13rd, 2023
 

L’acord, amb una durada de 4+4 anys, permetrà l’intercanvi de personal docent i investigador, la col·laboració en les vessants docents i d’investigació i establirà les bases per a la mobilitat de l’estudiantat entre ambdues institucions.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; i el rector de la Universidad Autónoma de Perú, Eduardo Enrique Vásquez han signat un conveni per el qual ambdues institucions consoliden els treballs i col·laboracions que venien realitzant.

Aquesta signatura permetrà establir les bases de la cooperació entre les dos institucions universitàries per a promoure processos col·laboratius, per a la generació del coneixement i el desenvolupament d’activitats acadèmiques en tots els graus i postgraus que ofereixen les dos universitats.

L’acord compta amb una vigència de quatre anys i podrà prorrogar-se per quatre anys més. Període en el qual, les universitats compartiran els resultats de les seues experiències pedagògiques; informaran l’altra part de congressos, col·loquis, reunions científiques i seminaris així com també de les publicacions que se’n deriven d’aquests; s’afavorirà l’intercanvi del personal docent per a finalitats docents i d’investigació; i també propiciarà la mobilitat de l’estudiantat entre ambdues institucions.

En la signatura també han participat la vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Pilar Serra; la delegada de la rectora per a Cooperació, Cermen Lloret; el cònsol general de Perú en València, José Antonio Torrico; i el professor i catedràtic de Dret Internacional Públic de la Universitat de València, Jorge Cardona. 

File in: Convenis