La Universitat convoca la XVII edició del Premi de Poesia César Simón

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Sport
  • July 15th, 2020
 

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Esport, ha convocat la XVII edició del Premi de Poesia César Simón amb la intenció de promoure i fomentar la creació poètica en llengua espanyola, així com recordar el llegat del poeta, filòleg i professor de la Universitat de València, César Simón. El premi està dotat amb 2.500 euros i amb la publicació de 140 exemplars del poemari en una acurada edició.

La convocatòria d’enguany l’explica la directora de l'Aula de Literatura de la Universitat de València, Cristina García Pascual, qui convida a tota la comunitat universitària a participar en aquest consolidat certamen convocat pel vicerectorat de Cultura i Esport.  

Podran optar a aquest premi els autors i les autores mitjançant la presentació d'un sol llibre de poemes. Les obres estaran escrites en castellà, i tant el tema, com la mètrica i la rima seran lliures. També s'admet la prosa poètica. Els textos han de ser originals i inèdits i no poden haver estat presentats en convocatòries anteriors ni simultàniament a altres concursos, ni tampoc haver estat premiats. La seua extensió serà entre 30 i 60 poemes, en Din-A4, a doble espai usant una lletra tipus Times new roman cos 12 o equivalent. 

La guanyadora de l'última edició va ser la poeta Vera Moreno (Madrid, 1972) amb l'obra 'El gimnasio de los rotos'.

Més informació sobre la convocatòria ací

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy