La Universitat de València acorda establir el nivell d’emergència 0 en tots el campus a excepció del Campus d’Ontinyent

  • Office of the Principal
  • September 13rd, 2019
 
Imagen de la noticia

Analitzats els efectes sobre els edificis i instal·lacions de la Universitat de València de les pluges i tormentes produïdes per la DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts) que ha afectat a les comarques valencianes.

Vista la informació disponible sobre l’evolució de la meteorologia per a demà,

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València ha acordat modificar el nivell d’alerta a la Universitat vigent fins el moment actual.

A PARTIR DE LES 00 HORES DEL DISSABTE DIA 14 DE SETEMBRE, ES DECLARA:

NIVELL D’EMERGÈNCIA 0 EN TOTS ELS CAMPUS I INSTAL·LACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA.

Aquest nivell implica el funcionament amb normalitat dels serveis i equipaments universitaris d’acord amb allò disposat al calendari acadèmic i laboral de la Universitat de València.

EXCEPTE AL CAMPUS D’ONTINYENT, a la vista de les condicions meteorològiques actuals i previstes per a les pròximes hores.

AL CAMPUS D’ONTINYENT ES MANTÉ EL NIVELL D’ALERTA 3 que havia estat declarat el passat dia 12 de setembre, i que implica el TANCAMENT DEL CAMPUS D’ONTINYENT.

PRÒXIMAMENT S’INFORMARÀ DE L’EVOLUCIÓ DEL NIVELL D’ALERTA A ONTINYENT.

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València continuarà seguint l’evolució meteorològica per adoptar les mesures escaients per a la seguretat de les persones.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

També es pot seguir la situació d’emergències a la Comunitat Valenciana a través de la web d’112-CV de la Generalitat Valenciana: http://www.112cv.gva.es/es

File in: