La Universitat de València acull el bootcamp “Pactes de socis i propietat intel·lectual” del programa Accelerator de Climate-KIC

  • July 4th, 2019
 
Imagen de la noticia

Els dies 27 i 28 de juny va tindre lloc, en el campus de Tarongers de la Universitat de València, el bootcamp “Partners Agreements and IP” organitzat pel programa Accelerator dins del marc de la iniciativa UVemprén.

Climate-KIC és una comunitat de coneixement i innovació, auspiciada per la Unió Europea, compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic. La Universitat de València és sòcia d’aquesta iniciativa des de 2013, i participa activament en nombroses activitats. Des de l’any passat col·labora en el Climate-KIC Accelerator per a Start-ups, l’únic programa d’acceleració de la UE centrat en l’impacte climàtic de la comercialització de tecnologies netes.

Aquest programa ofereix un suport comercial i empresarial estructurat a empreses europees de recent creació en la nova economia climàtica, donat que les noves empreses tecnològiques rara vegada fracassen en la tecnologia i més bé fracassen en la comercialització.

En el marc d’aquesta col·laboració, la universitat acollirà nous bootcamps en els pròxims mesos sobre els següents tems: “Marketing Strategy / Marketing Tools”, “Global Companies: Getting International” i “Legal Aspects for Startups”.

Per a saber més sobre Accelerator, visita aquest enllaç.

File in: