La Universitat de València arrasa en la quarta jornada de CADU amb nou victòries

  • Sports Service
  • February 15th, 2018
 
L'equip de voleibol masculí de la Universitat de València.
L'equip de voleibol masculí de la Universitat de València.

Els equips de la Universitat de València van disputar el passat 14 de febrer el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) contra la Universitat d’Alacant, davant la qual es van imposar amb nou rotundes victòries. Els universitaris alacantins solament van vèncer en handbol masculí i futbol sala femení.

La jornada de CADU arrancava al pavelló de la Universitat d’Alacant amb el partit de voleibol masculí, que es va saldar amb els tres sets a favor dels valencians. Al mateix temps, al Pavelló Sant Joan d’Alacant jugaven els xics d’handbol, que per cinc punts (UA 30-25 UVEG) no van poder superar la trobada. No va ocórrer així amb les seues homòlogues femenines. L’equip de la Universitat va acabar a Alacant amb un folgat 15-42.

En voleibol femení, les valencianes també van tornar a casa amb una victòria de 3 punts sobre 1.

Diferents instal·lacions de la Universitat de València van ser escenari de la jornada local. El Pavelló Universitari de Blasco Ibáñez va acollir els partits de futbol sala amb resultats dispars per a ambdues categories. En masculí, els de casa no van deixar queixar-se els visitants: la Universitat de València va colar nou gols i la d’Alacant no va aconseguir marcar-ne cap. Per contra, les jugadores locals van haver de conformar-se amb set punts en contra seua i zero per a les seues oponents.

Els qui van consolidar el seu lideratge van ser els equips valencians de bàsquet. Van jugar a la Sala Nord de l’Aulari V de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Ells van liquidar el partit amb 92 punts enfront dels 59 dels d’Alacant; i elles, amb 81 davant els 42 que va registrar el marcador de la UA.

El campionat de futbol va tindre lloc al camp de Tarongers, on els xics de la Universitat de València van aconseguir una victòria un poc justa, però victòria al cap i a la fi, deixant el marcador 1-0.

Tennis i pàdel
La jornada també va ser favorable per als esports de raqueta. Malgrat disputar-se fora de casa (va acollir el campionat la Universitat d’Alacant), la Universitat de València va vèncer tant en pàdel com en tennis.

En pàdel, la Universitat de València d'imposà a la d’Alacant 1-2. Va guanyar la parella femenina formada per Claudia Manzanares i Sonia Monzabal (2/6 - 0/6), i en mixts el triomf va ser per a María Torres i Adrián Bonilla (3/6 - 7/6 - 1/6).

El mateix resultat va obtindre en tennis: UA 1-2 UVEG, amb victòria per a Laura Barona (4/6 - 5/6) i l’equip mixt format per Pablo Bataller i Paula Álvarez, que es van imposar en el supertiebreak (6/3 - 4/6 - 10/7).

La Universitat de València disputarà la cinquena i última jornada de l’autonòmic contra la Universitat Politècnica de València el pròxim dimarts, dia 20, a partir de les 13 hores.

Images: