La Universitat de València convoca la 27 edició dels seus Premis Universitat-Societat

  • Fundació Universitat-Empresa
  • July 25th, 2023
 
Imagen de la noticia

Fins al 16 d'octubre romandrà obert el termini de presentació de candidatures per als Premis Universitat-Societat de la Universitat de València en la seua XXVII edició.

Aquests guardons, que promou el Consell Social de la Universitat de València, tenen com a objectiu reconèixer la labor de persones i institucions que contribueixen a estrényer els vincles de col·laboració entre la Universitat de València i el seu entorn.

Els premis contemplen tres modalitats, amb la finalitat de reconèixer a tres col·lectius; professionals amb una carrera d’èxit formats a la Universitat de València; empreses que col·laboren amb la Universitat de València a través de diferents programes; i personal docent investigador innovador.


D'una banda, el premi Alumni Plus/Insigne UV té com a objectiu reconèixer l'excel·lència professional, acadèmica o empresarial d'una persona, egressada de la Universitat de València, amb una trajectòria contrastada i prestigiosa, de rellevància per al progrés de la societat.

Per una altra, el premi Col·laboració Universitat-Empresa reconeix a empreses o institucions referents en els seus sectors, amb especials vincles de col·laboració amb la Universitat que es traduïsquen en convenis de col·laboració, beques, càtedres d'empresa, mecenatge, cursos de postgrau, pràctiques d'estudiants, ocupació o promoció professional de titulats de la Universitat, i que destaquen pel seu suport i cooperació amb la Universitat durant un període prolongat de temps i demostren una trajectòria exemplar i notable repercussió social.


Finalment, la modalitat Excel·lència Docent està dirigida al professorat de la Universitat de València, amb la finalitat de reconèixer la seua aposta per la innovació educativa, la qualitat docent i el seu compromís i implicació en l'àmbit formatiu universitari, entre altres qüestions.

Més informació sobre els Premis Universitat-Societat