La Universitat de València s’imposa en la segona jornada de CADU

  • Sports Service
  • November 24th, 2017
 
L'equip d'handbol femení de la Universitat de València.
L'equip d'handbol femení de la Universitat de València.

La Universitat de València va jugar ahir la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) i va tornar a imposar-se de forma rotunda davant un nou rival: la Universitat Catòlica de València. Els equips de futbol, handbol, voleibol, futbol sala i bàsquet van arrasar, mentre que els equips de raqueta van experimentar la derrota.

A les 13 hores, van arrancar els partits en què la Universitat jugava com a local. El Pavelló Universitari va acollir el campionat de futbol sala, on els xics van empatar amb un 6 a 6, mentre les xiques van finalitzar vencedores amb 5 gols enfront dels 2 que lluïa el marcador visitant.

El camp de futbol de Blasco Ibáñez va ser l’escenari de l’enfrontament entre Universitat de València i Catòlica. Després de dos temps i un descans, la victòria es va quedar a casa amb un rotund 6 a 1.

El bàsquet va ser un altre dels guanyadors del dia. Les jugadores de la Universitat de València van deixar el marcador amb un més que solvent 65-29, igual que els seus homòlegs masculins, que tancaven el partit prop de les sis de la vesprada amb un avantatge de 50 punts sobre la Catòlica: 94-42.

La Universitat va jugar com a visitant a Torrent. La capçalera de comarca va albergar els partits d’handbol, on dones i homes es van portar una folgada victòria a casa: 3-37 per a elles i 22-43 per a ells.

El mateix va ocórrer en el campionat de voleibol. Ambdues categories, masculina i femenina, van triomfar amb tots els sets al seu favor amb un incontestable resultat: 0-3.

No va haver-hi tanta sort en els esports de raqueta. Després d’un intens matí, l’equip de tennis de la Universitat va perdre l’eliminatòria, si bé es va portar el doble mixt amb la parella de Paula Álvarez i Pedro Lizondo. En pàdel, la Universitat va experimentar, així mateix, la derrota tant en la categoria femenina com en el mixt.

CADU de marató
D’altra banda, el passat diumenge, 19 de novembre, es va celebrar la prova autonòmica de marató en el marc de la Marató València Trinidad Alfonso, amb eixida i meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències. En aquesta prova van participar les set universitats valencianes, quedant al capdavant de la classificació per equips la Universitat Politècnica de València, a la qual van seguir la Jaume I de Castelló (UJI) i la Cardenal Herrera-CEU, en el segon i tercer lloc, respectivament.

La Universitat de València va participar amb quatre corredors en la categoria masculina, sent el millor classificat l’atleta Mateo Montaleza.