La Universitat i el Comité Econòmic i Social Enforteixen Vincles per a Impulsar el Desenvolupament a la Comunitat Valenciana

  • Web and Marketing Unit
  • September 26th, 2023
 

L'acord, que tindrà una durada de quatre anys, permetrà la col·laboració col·laboració acadèmica, científica i cultural entre totes dues institucions.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre i el president del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana, Arturo León han subscrit un conveni que permet afermar les relacions que venien mantenint totes dues institucions en pro de la promoció del progrés econòmic i social a la Comunitat Valenciana.

En l'acte també han assistit la secretària general de la UV, M. Elena Olmos; la vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, Ángeles Solanes; la secretària general del CES-CV, Ángeles Cuenca; i el gerent de la UV, Juan Vicente Climent.

Amb aquesta signatura, el Comité Econòmic i Social, reconegut com l'òrgan consultiu en matèries econòmiques, sociolaborals i d'ocupació a la Comunitat Valenciana, s'uneix a la Universitat en un esforç conjunt per a impulsar projectes d'interés comú en règim de col·laboració i cooperació.

Aquest conveni permetrà la realització d'una sèrie d'iniciatives enriquidores, que inclouen l'organització de jornades, seminaris i activitats de difusió destinades a fomentar el coneixement i la conscienciació sobre temes crítics a la regió. A més, s'obriran oportunitats per a pràctiques acadèmiques externes que brindaran a l'estudiantat una valuosa experiència en el món real.

Un dels aspectes destacats d'aquesta col·laboració serà la investigació conjunta enfocada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), on s'espera que la combinació de l'experiència del Comité Econòmic i Social i la capacitat investigadora de la Universitat produïsca resultats significatius en la cerca de solucions als desafiaments actuals.

Aquest conveni, que uneix a dues institucions fonamentals a la Comunitat Valenciana, marca una fita en la promoció del desenvolupament sostenible. Totes dues institucions es comprometen a treballar de la mà per a aconseguir un futur més brillant i equitatiu per a tots els ciutadans valencians.

File in: Convenis