La Universitat presenta en concert els guanyadors del concurs Activa Música

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • September 28th, 2023
 
Logo de la iniciativa.
Logo de la iniciativa.

Les propostes guanyadores de la III edició del concurs Activa Música han sigut Andrés Quintana Canet & Empatia, Carles Ribes García, Duo Bach, Eòlia Quintet, Horrowolf, Jazzmates, Laura Nathalia Buitrago Duc, Trio de clarinets Salvador Seguí, Última Bala i Violeta d’Opazo Gallego & Ana Moya Soriano. A banda d’un premi de 500 euros, els guardonats realitzaran un concert al Centre Cultural La Nau aquest divendres, 29 de setembre

Activa Música, que arriba a la tercera edició, cerca fomentar les pràctiques musicals i visibilitzar la creativitat de la comunitat universitària. Les propostes guanyadores han sigut realitzades per alumnat de la Universitat de València que cursa estudis oficials o propis de grau, màster o doctorat.

Concert Activa Música

El concert d’aquest divendres tindrà dues parts: les obres de música clàssica i les propostes més actuals. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

La primera part començarà a les 18 hores a la Capella de la Sapiència. Els assistents podran gaudir de Carlos Ribes García, al piano; seguit del duo de violins Duo Bach; i, per a finalitzar, Eòlia Quintet amb trompa, flauta, clarinet, oboé i fagot.

Seguidament, la Sala Matilde Salvador acollirà a les 19:30 el concert de guanyadors amb les propostes de música més actual. Hi actuaran Andrés Quintana Canet I Empatia amb veu, guitarra i pintura; Jazzmates, bombo, contrabaix, guitarra, trombó, saxo i trompeta; Última Bala, veus, guitarra, baix, teclat i percussió; i d’Horrorwolf amb veus, guitarra, percussió i baix.

File in: Música