La UV convoca les ajudes per a esportistes corresponents al curs 2023-24

  • Web and Marketing Unit
  • July 27th, 2023
 
Equip de kàrate de la UV.
Equip de kàrate de la UV.

El Rectorat de la Universitat de València ha convocat, mitjançant una resolució emesa el 20 de juny de 2023, les ajudes per a persones esportistes de la Universitat de València matriculades en aquesta institució en el curs 2023/2024. Les ajudes es concedeixen per un import màxim de 126.000 € amb càrrec al capítol IV del pressupost del Servei d'Esports.

La resolució fixa les bases que regulen aquestes ajudes, en les quals s'estableix que les persones sol·licitants hauran de reunir, almenys, un dels requisits esportius següents:

  • Tindre la condició d'esportista d'alt nivell o d'alt rendiment, segons el que s'estableix en l'RD 971/2007, de 13 de juliol, sobre Esportistes d'alt nivell i alt rendiment i corresponent a l'any 2023.
  • Tindre la condició d'esportista d'elit de la Comunitat Valenciana tant d'Alta Competició com de Promoció, amb validesa durant l'any 2023, de conformitat amb el Decret 39/2020, de 20 de març, del Consell de la Generalitat Valenciana, de mesures de suport a esportistes d'elit i al personal tècnic, entrenador, arbitral i jutge d'elit de la Comunitat Valenciana.
  • Ser integrants de les seleccions universitàries de la Universitat de València en campionats autonòmics, d'Espanya, europeus o mundial, durant els cursos 2020/2021, 2021/2022 i/o 2022/2023.
  • Haver participat a nivell federat en l'esport per al qual presenta la sol·licitud d'ajuda.

Pel que fa al requisit acadèmic, el beneficiari/ària ha d'estar matriculat/ada en centres propis de la Universitat de València en titulacions oficials de grau, màster i doctorat, durant el curs 2023-2024 i haver aprovat, almenys, 6 crèdits en el curs 2022/23, en el cas d'estudis de grau i màster, si ja era estudiant de la Universitat de València.

Quanties i criteris

Es concedirà una ajuda de 1.200€ a les 20 persones sol·licitants que hagen obtingut la puntuació més alta, mitjançant transferència bancària.
Una ajuda de 350 € a les 280 persones sol·licitants, excepte les incloses en el punt anterior, que hagen obtingut la major puntuació, mitjançant transferència bancària.
Una ajuda acadèmica esportiva, amb caràcter gratuït, per a totes les persones sol·licitants admeses en la convocatòria, que consistirà en l'assignació d'un tutor o tutora del centre d'estudis al qual pertany l'alumne o alumna, per a compatibilitzar l'activitat acadèmica amb l'esportiva, així com l'obtenció de 1,5 crèdits ECTS, accés a les instal·lacions esportives de la UVEG i mitjans que el Servei d'Esports posa a la seva disposició per a desenvolupar els seus entrenaments, i ús dels serveis del Gabinet de Suport a l'Esportista (GSE) del Servei d'Esports (servei mèdic, servei de fisioteràpia, servei d'infermeria, servei de psicologia, servei d'entrenament esportiu i servei de nutrició).

Terminis

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud mitjançant la Seu Electrònica de la Universitat de València, i el termini s'iniciarà el dia 6 de setembre de 2023 i finalitzarà el dia 2 d'octubre de 2023. Aquest termini es prorrogarà fins al 31 d'octubre de 2023 exclusivament en el cas d'esportistes per als qui la data de finalització del termini de pagament de la matrícula siga posterior al 30 de setembre de 2023.

File in: