La UV es penja diversos metalls als Europeus de Zàgreb

  • Web and Marketing Unit
  • July 27th, 2023
 
L'equip femení de taekwondo.
L'equip femení de taekwondo.

L'equip de taekwondo de la Universitat de València, entrenat per Estefanía Almela, ha copat el podi en la modalitat de combat en l'European Universities Combat Championships (EUSA), disputat a Zàgreb. Paula Temina Monleón, del Grau de Fisioteràpia, ha aconseguit la medalla d'or en la categoria de 53 quilos; Vanessa Shestopalka, del Doble Grau en Dret i Criminologia, ha estat medalla de plata en la categoria de 67 quilos, i Neus Domenech Sala, del Grau de Magisteri de Primària, ha aconseguit el bronze en la categoria de 73 quilos. Modalidad Poomsae
Maria Vidal Frases, del Grau de Psicologia, ha estat eliminada en la primera fase de la modalitat Poomsae, amb la millor cinquena puntuació de las 26 participants,

En kàrate, Caribe Lorenzo (Infermeria), Blanca Ruiz (Fisioteràpia), María San Francisco (Infermeria), i Insaf Bentama-Serroukh Jebari (Medicina), entrenades per Arturo Olmedo, han aconseguit l'or en kata per equips femenin, i a més Caribe Lorenzo ha quedat cinquena en kata individual femenina. 

En kickboxing, Kevin Koffi, de la Facultat de Magisteri, s'ha emportat la plata en la categoria de 84 quilos i la modalitat de kicklight, i César Heredero, de la Facultat de Medicina, ha estat bronze en la modalitat full contact i 71 quilos. L'entrenador és Patrick Koffi. També ha participat Damián Asins (Facultat de Magisteri) en les modalitats kicklight y point-fighting, categoria de 74kg, encara que no va aconseguir passar la fase prèvia.  

Tampoc van superar la fase prèvia els integrants de l'equip de judo, Gorka Arambarri Pena, Carlos Bueno Infantes i Laura Toregrosa Pina, entrenats per Vicente Rochela. 

Nara Elipe Esteller, en el Campionat Europeu sub 23

Per la seua banda, Nara Elipe Esteller, estudianta de tercer curs del Grau en Sociologia de la Universitat de València, ha estat finalista de 3000 metres obstacles en el Campionat Europeu sub 23 de seleccions nacionals que s'ha celebrat a Helsinki. L'atleta castellonenca ha quedat en dotzé lloc amb un temps de 12:16:77 en una carrera que ha guanyat l'alemanya Olivia Gürth amb un temps de 9:26:98.

 

 

File in: