La UV torna a la normalitat a partir del dilluns, amb l’excepció del Campus d’Ontinyent

  • Office of the Principal
  • September 15th, 2019
 
Imagen de la noticia

El passat divendres dia 13 de setembre el Comitè d’Emergències de la Universitat de València va declarar el nivell d’alerta 0 a tots els seus campus i instal·lacions, excepte el Campus d’Ontinyent, vistes les previsions meteorològiques i avaluats els efectes de la DANA sobre els equipaments universitaris.

En conseqüència, des de les 00 hores del dissabte dia 14 de setembre s’han reprès amb normalitat les activitats i el funcionament dels serveis universitaris, de manera que aquest dilluns continuarà l’activitat docent a tota la Universitat de València, amb l’excepció del Campus d’Ontinyent.

Un cop avaluada aquest cap de setmana la situació dels edificis i instal·lacions del Campus d’Ontinyent, el Comitè d’Emergències considera que al Campus d’Ontinyent no es podrà reprendre l’activitat docent aquest proper dilluns dia 16 de setembre.

Per eixe motiu s’ha acordat modificar per al Campus d’Ontinyent el nivell d’alerta, establint-se el nivell 2, que implica la suspensió de l’activitat docent per al dia 16 de setembre de 2019. Des de demà es reprèn el funcionament de la resta de serveis universitaris en aquest campus.

Els serveis tècnics i de manteniment de la Universitat estan treballant per recuperar el ple funcionament ordinari al Campus d’Ontinyent. Demà dilluns el vicerector d’Economia i Infraestructures es desplaçarà, junt a responsables dels serveis universitaris, al Campus d’Ontinyent per avaluar sobre el terreny l’estat de les instal·lacions junt al personal tècnic i de manteniment de la Universitat de València.

El Comitè d’Emergències de la Universitat de València continuarà seguint l’evolució de l’estat de les instal·lacions universitàries per adoptar les mesures escaients per a la seguretat de les persones.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

File in: