Nou curs d’Introducció a l’Esquí Adaptat

 
Esquí adaptat.
Esquí adaptat.

El Servei d’Educació Física i Esports, i la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València ofereixen un curs introductori a l’esquí adaptat durant el segon quadrimestre del curs 2017/18, els dies 6, 7 i 8 de març. El curs compta amb la col·laboració de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), de l’Ajuntament d’Alcalá de la Selva i del Centre Tècnic Valdelinaresqui.

El curs està destinat a l’alumnat de la Universitat de València i a tècnics en esquí alpí sense experiència en esquí adaptat amb l’objectiu de donar a conéixer les diferents disciplines de la modalitat, dirigides a esportistes i/o usuaris amb discapacitat física, discapacitat visual o ceguesa i paràlisi cerebral, a través de sessions teòriques i teoricopràctiques.

Durant el curs els continguts que es tractaran són els següents: inclusió i esport; introducció a la discapacitat motriu i visual; material d’esquí alpí adaptat; orientacions didàctiques per discapacitat en esquí adaptat; i seguretat en la pràctica de l’esquí adaptat.

El curs es dividirà en tres dies, dues nits d’allotjaments en mitja pensió (MP) i menjar en pistes per compte de l’alumne. El desplaçament també serà a càrrec de l’alumnat.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy