Nous triomfs per a la Universitat de València en els campionats d’Espanya

  • Sports Service
  • April 19th, 2018
 
L'equip de bàsquet femení de la Universitat de València, el tercer d'Espanya.
L'equip de bàsquet femení de la Universitat de València, el tercer d'Espanya.

Els Campionats d’Espanya Universitaris (CEU) continuen en marxa. Aquesta setmana s’han disputat els d’escalada i orientació, i per equips, el de bàsquet. El resultat: la Universitat de València suma dos metalls més al seu palmarés. L’equip d’escalada va guanyar l’or, quedant en quart lloc Anier Gozálvez, en individual masculí; i en sisena posició, Laura Monleón, en individual femení.

No va haver-hi tanta sort en la modalitat d’orientació, on, malgrat lluitar fins al final, la Universitat va quedar quarta per equips. Tots dos CEU van ser organitzats per la Universitat de Jaén a Cazorla.

Mentre, la Universitat Politècnica de Madrid acull el CEU de bàsquet, campionat que ha atorgat el bronze a les xiques de la Universitat de València.

Aquesta setmana acabarà amb els campionats d’atletisme i hípica, aquest divendres dia 20, i de judo, dissabte 21. Del 20 al 22, la Universitat de Jaén organitza a Andújar el CEU d’atletisme, i la Camilo José Cela de Madrid el d’hípica.

D’altra banda i després de cinc anys sense Campionat d’Espanya, el judo competirà en el nacional dissabte 21 a Mieres (Astúries) gràcies al suport de la federació espanyola. La Universitat de València acudirà amb una desena de lluitadors i lluitadores.

La setmana vinent també es presenta intensa. Dilluns dia 23 arranquen els CEU d’handbol femení i esgrima a Almeria, futbol masculí a Jaén, golf a Antequera i voleibol a Màlaga. Finalment, el CEU de tennis, organitzat per la Universitat Camilo José Cela de Madrid, es disputarà del 26 al 29 d’abril.

Bronze en el CADU de triatló
Els xics i les xiques de Miguel Sanz van tornar de Gandia diumenge passat, dia 15, amb el bronze per equips. Organitzat per la Universitat de València, el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) de triatló va tindre lloc a la capital de la Safor, on la UV va concórrer amb huit homes i set dones per a mesurar-se amb la resta d’universitats valencianes en una dura prova que incloïa natació, bicicleta i atletisme.

Tant les competicions com els resultats poden seguir-se a través de les xarxes socials del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València: Facebook i Twitter.

Images: