Obert el termini d’inscripció per a Idees MOTIVEM 2024

  • January 26th, 2024
 
Idees MOTIVEM 2024

El programa Idees MOTIVEM 2024 obri el termini de presentació de sol·licituds fins al pròxim 21 de febrer. Qualsevol estudiant matriculat en algun dels centres propis de la Universitat de València pot participar i incorporar dos crèdits a l’expedient acadèmic.

El programa Idees MOTIVEM 2024 obri el termini de presentació de sol·licituds fins al pròxim 21 de febrerQualsevol estudiant matriculat en algun dels centres propis de la Universitat de València pot participar i incorporar dos crèdits a l’expedient acadèmic.

L’objectiu, proposar i desenvolupar una idea de negoci que resolga una necessitat entre un grup d’estudiants coordinat per professorat o personal investigador de la Universitat de València acreditat com a docent MOTIVEM

La participació del professorat i de l’alumnat és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank.

Idees MOTIVEM és un programa que permet als participants posar en pràctica diferents competències que milloraran la seua ocupabilitat futura. Comunicació, treball en equip, creativitat o gestió de projectes són algunes d’elles.  «MOTIVEM és un programa important per al nostre futur perquè siga com siga la nostra carrera necessitarem presentar projectes», afirma Amin Villalba, estudiant de Comunicació Audiovisual i participant en MOTIVEM en anteriors edicions.

Amb la participació en MOTIVEM els estudiants no sols desenvolupen competències i milloren la seua ocupabilitat, sinó que, a més, s’enfronten a descobrir quines són les problemàtiques de la societat de hui dia i les diferents maneres d’abordar un mateix problema que poden trobar.

MOTIVEM és super estimulant perquè comparteixes opinions, idees i perspectives diferents de la vida i de com veure un mateix problema”. – Paloma Martínez, estudiant de Psicologia.

La inscripció constitueix la primera fase del programa. A partir d’ací, comença la segona fase amb el desenvolupament d’idees i formació, en el qual els equips han de desenvolupar les seues idees coordinats per un docent MOTIVEM. La tercera fase és la de valoració d’idees i selecció de finalistes per part del comité avaluador. Finalment, en l’última fase s’ofereix formació específica als equips finalistes que podran participar en els Premis MOTIVEM, que s’atorgaran durant el mes de juliol.

Aquests Premis MOTIVEM concurs premien a les millors idees que resolguen una necessitat, desenvolupades per equips d’estudiants de la Universitat de València, coordinats pels docents MOTIVEM. Se entregaran cinc guardons, un per cada branca de coneixement: Arquitectura i Enginyeria, Art i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, i Ciències Socials i Jurídiques. A més, la competició inclou quinze accèssits.

Coneix l'opinió d'estudiants MOTIVEM en anteriors edicions

Alguns dels participants MOTIVEM en anteriors edicions ens ofereixen les claus d’aquest programa de la Universitat de València. Entre elles, potenciar l’ocupabilitat, estimular la creativitat, el treball en equip i la comunicació.

https://www.youtube.com/watch?v=0P9CsV9m-ic