Oberta la inscripció als tallers del Jardí Botànic de la Universitat per a la tardor i l’hivern

  • Press Office
  • November 4th, 2021
 
Una imatge d'arxiu del Jardí Botànic.
Una imatge d'arxiu del Jardí Botànic.

El Jardí Botànic de la Universitat de València ha obert la inscripció als tallers per a la tardor i l’hivern. Des d’adquirir habilitats per a fer terraris de plantes crasses fins a fotografia o pintura, el Jardí ofereix un ampli ventall de possibilitats.

Tota la llista de tallers es pot consultar clicant ací.

Des del Jardí s’explica: “Si sou dels que vos agrada tocar terra i plantes, podreu participar del nostre curs d’iniciació a la jardineria o participar del nostre taller per a fer terraris de plantes crasses. Dues propostes molt divertides que ompliran de verd el vostre llar. Però si a més de cultivar-les voleu aprofitar les seues propietats, podreu aprendre a conrear plantes aromàtiques i medicinals, i aprendre de les seues aplicacions, o a fer sabons, netejadors i tot tipus de productes cosmètics amb elles. Sense oblidar-nos del nostre clàssic de farmàcia natural que vos ajudarà a combatre els refredats que ja comencen a arribar en aquests mesos de més fred”.

I s’afegeix: “Una temporada inspiradora que anima també a captar la natura des d’un punt de vista més artístic! Així, vos animem a iniciar-vos en la cinaotipia, aquesta antiga tècnica fotogràfica molt curiosa i íntimament relacionada amb la botànica, amb la qual obtindrem imatges vegetals d’una bella i característica tonalitat blava. I ja de cara a les festes nadalenques, podreu agafar els llapis de colors i les aquarel·les i apuntar-vos al nostre taller per a fer postals i làmines inspirades en la natura, i fer un bonic detall vegetal a les vostres persones favorites”.

More information: