Oberta la inscripció de la setena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran

  • August 22nd, 2016
 
Inscripció per la setena edició

El Servei d’Extensió Universitària ha obert el termini per a inscriure’s en el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Fins el 28 de setembre les persones interessades podran apuntar-se per a participar en el recorregut que se celebrarà el diumenge 2 d’octubre. Es tracta d’una activitat solidària i saludable. La recaptació de les inscripcions es donarà com tots els anys a una ONG.

La proposta consisteix en una marxa de 3,5 kilòmetres pels jardins de València: Jardí Botànic, Les Hespèrides, riu Túria i Vivers. El Passeig Saludable eixirà des del Jardí Botànic a les 10 hores i finalitzarà al pati del Rectorat, on s’oferirà un esmorzar saludable a totes les persones que n’han participant.

A més de fomentar un estil de vida saludable, el Passeig té un fort caràcter solidari, ja que gran part dels diners de la inscripció es donaran a una ONG. Enguany, l’organització amb la qual es col·laborarà és CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat). La missió de CEAR és defendre i promoure els Drets Humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional o en risc d’exclusió social.

La inscripció es podrà fer fins al 28 de setembre a través d’ENTREU (www.entreu.uv.es) o presencialment al Servei d’Extensió Universitària (c/Amadeu de Savoia, 4).

Com altres anys, les tarifes són: inscripcions individuals 5 euros; inscripcions en grup (almenys 10 persones) 4 euros per persona; i inscripcions en família (almenys 3 membres) 3 euros per persona.
Els 1000 primers participants inscrits rebran una samarreta per a portar-la el dia del Passeig. Els alumnes de La Nau Gran obtindran 2 crèdits de lliure elecció.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy