Ple de la Universitat en l’última jornada de CADU per equips

  • Sports Service
  • February 22nd, 2018
 
L'equip de bàsquet femení de la Universitat de València.
L'equip de bàsquet femení de la Universitat de València.

La cinquena i última jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) per equips, tennis i pàdel es va saldar aquest dimecres, 21 de febrer, amb el ple per a la Universitat de València, que va sumar nou victòries, a més de les dels esports de raqueta, enfront de la Universitat Politècnica de València.

La jornada, que va transcórrer entre els dos campus valencians, va arrancar al Pavelló Universitari de Blasco Ibáñez amb el primer dels partits de futbol sala. Els xics de la UV es van imposar als de la Politècnica amb un rotund 3-0. Les seues homòlogues femenines també van obtindre un excel·lent resultat deixant el marcador amb un folgat 4-1.

El camp de futbol de Tarongers va acollir el partit de futbol masculí, que, encara que disputat, va finalitzar amb un còmode 2 a 1 per als locals.

La Sala Nord de l’Aulari V, a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València, va ser l’escenari on es van enfrontar les dues categories de bàsquet, quedant ambdues victòries a casa: 76-41 en femení i 82-76 en masculí.

Els xics i les xiques d’handbol i voleibol es van desplaçar al Pavelló de la Politècnica per a, després de tot, confirmar la seua classificació en la final. Les d’handbol quasi van duplicar el marcador (UPV 21-41 UVEG); mentre que els seus companys es van portar el partit per tan sols cinc punts (UPV 29-34 UVEG).

Els resultats en voleibol van ser, finalment, molt favorables per a la Universitat de València, que en la categoria femenina es va portar els tres sets, i en la masculina va guanyar tres enfront d’un de la Politècnica.

Els esports de raqueta també es van jugar a la UPV, no obstant açò, el triomf va recaure en els equips visitants. 

El combinat de tennis va acabar victoriós 1-2, amb l’individual masculí i el dobles mixt guanyats. L’equip de pàdel, per la seua banda, se’n va emportar el 0-3 guanyant els tres partits.

Així doncs, nou equips de la Universitat de València, a més del pàdel, es desplaçaran el pròxim 1 de març fins a Alacant per a disputar-se la final autonòmica, a l’espera dels resultats de tennis i de la tercera i última jornada de concentració, aquest dijous 22, dels equips de rugbi femení i masculí, i futbol 7 femení, que podria dur fins a la final un total de 12 de conjunts.

Els partits de rugbi es juguen al Poliesportiu Quatre Carreres, al costat de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València; i el de futbol 7 se celebra al camp de Blasco Ibáñez.