Primera presa de contacte entre la Universitat i la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

  • Office of the Principal
  • July 24th, 2019
 

El Consell de Direcció de la Universitat de València s'ha reunit amb el secretari autonòmic d'Universitats i Investigació, Rafael Tabares; la directora general de Ciència i Investigació, Carmen Beviá; i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, amb la finalitat de mantenir un primer contacte i intercanviar impressions i prioritats.

Hui al matí membres del Consell de Direcció de la Universitat de València han participat a un encontre amb el secretari autonòmic d'Universitats i Investigació, Rafael Tabares; la directora general de Ciència i Investigació, Carmen Beviá; i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, amb la finalitat de mantenir un primer contacte amb l’equip de direcció de la Conselleria d’Educació.

A l’encontre esdevingut a la sala de juntes de l’edifici de Rectorat, els equips de la Universitat i la Conselleria, han intercanviat impressions i prioritats sobre l’estat actual del sistema universitari públic i, més en concret, de la Universitat de València. A la reunió, els vicerectors i la rectora han expossat a les representants de la Generalitat Valenciana les necessitats i reptes que s'han d'afrontar al llarg de la legislatura que ara comença. 

La rectora ha assenyalat que "en la reunió s'ha plantejat al secretari autonòmic i a les directores generals temes transcendentals per a les universitats valencianes i molt especialment per a la Universitat de València". Temes com el conveni col·lectiu, la negociació per a la creació d'un nou pla de finançament per a les universitats públiques valencianes, el finançament a la investigació, especialment a joves investigadors, i els programes de retenció de talent, han sigut alguns dels temes tractats durant l'encontre. 

La rectora ha estat acompanyada per la secretària general, M. Elena Olmos; el vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño; la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez; la vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real; el vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla; el vicerector d’Investigació, Carlos Hermenegildo; la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, M. Adela Valero; el vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldás; la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez; el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Ernest Cano; el Gerent, Juan Vicente Climent; i la delegada de la rectora per als estudiants, Meme Elizalde.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy