Publicacions de la Universitat de València, en la XLII Assemblea General de la UNE celebrada a Jaén

  • Publications Service
  • November 17th, 2023
 
Imatge de la reunió.
Imatge de la reunió.

La directora de Publicacions de la Universitat de València, Teresa Ferrer, i la cap d’edició, Maite Simón, participen a la XLII Assemblea General de la UNE que s'està celebrant des del 15 de novembre passat a la Universitat de Jaén. Una trobada que, com cada any, reuneix editorials i serveis de publicacions de més de 70 universitats i centres de recerca a tot Espanya i que contribueix a posar en valor la tasca de les editorials universitàries.

Durant aquests dies de reunions, es presenten informes sobre la producció de les editorials universitàries i es duen a terme conferències i taules rodones que aquest any han versat sobre l'accés obert, la gestió de dades, metadades i informació a les publicacions acadèmiques i científiques i les novetats relacionades amb els drets d’autor i la Llei de la Ciència i la LOSU, entre d’altres.

A més, en el marc de l'assemblea general de la UNE que acull la Universitat de Jaén amb motiu del seu trentè aniversari, s'han lliurat també els Premis Nacionals d'Edició Universitària, que reconeixen les millors obres publicades per les editorials de les universitats i centres de recerca espanyols en dotze categories diferents.