Publicacions de la Universitat de València (PUV), present a les Fires del Llibre de Madrid i Barcelona

  • Publications Service
  • September 10th, 2021
 
Imatge d'arxiu d'una fira del llibre.
Imatge d'arxiu d'una fira del llibre.

L’editorial de la Universitat de València està present en la Feria del Libro de Madrid i a la Setmana del Llibre en Català presentant les darreres novetats publicades, tant en castellà com en català, i el millor fons editorial publicat al llarg dels anys.

Després de més d’un any sense poder celebrar les fires més importants en el sector del llibre, aquest mes de setembre tornen a reactivar-se aquests esdeveniments que reuneixen a desenes d’editorials i llibreries per tal d’oferir al públic totes les novetats editorials sorgides durant els darrers mesos.

Des del 10 de setembre, tant Madrid com Barcelona seran testimoni de l’inici d’aquests esdeveniments on Publicacions de la Universitat de València estarà present per tal de donar a conèixer les novetats més destacades publicades entre finals de 2020 i tot 2021, així com part del seu extens fons editorial.

En el cas de la Feria del Libro de Madrid, que tindrà lloc del 10 al 26 de setembre en el Parque del Retiro de la capital, l’editorial de la Universitat de València estarà present en dues casetes: la de la UNE (Unión d’Editorials Universitàries Espanyoles), en la Caseta C i en la de la distribuïdora Distriforma, en la Caseta 46. En ambdós estands, el públic podrà trobar-se novetats destacades com la biografia de la pedagoga Maria Montessori i llibres clàssics com Lo que hacen los mejores profesores universitarios, del professor estatunidenc Ken Bain.

Pel que fa a la Setmana del Llibre en Català, aquesta es celebrarà del 10 al 19 de setembre en el Moll de Fusta de Barcelona, recinte que ja va acollir l’edició de l’any passat degut a les restriccions i mesures sanitàries. De la mateixa manera que a Madrid, Publicacions de la Universitat de València estarà representada en dues casetes: d’una banda la de l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV), al Mòdul 12 i, d’altra banda, a la caseta de la Xarxa Vives d’Universitats, al Mòdul 65. A més, durant la celebració de la Setmana, es duran a terme diversos actes de presentació de llibres de PUV: el diumenge 12 de setembre serà el torn del llibre Obvietats (o quasi) de Tobies Grimaltos, catedràtic de Filosofia per la Universitat de València i, el dilluns 13, del llibre Autoritat i autoritarisme, del psicoanalista català Miquel Bassols.

Sens dubte, dues oportunitats immillorables de poder tornar a gaudir de les millors festes al voltant del món del llibre i que serviran, a més, d’antesala de la celebració de la Fira del Llibre de València, prevista del 14 al 24 d’octubre als Jardins de Vivers de València.