S’obri el termini per a les inscripcions a les Visites a la Universitat 2024

  • January 10th, 2024
 
Visites al Campus dels Tarongers 2023

Del 10 al 31 de gener estarà obert el termini d’inscripció a les Visites a la Universitat del programa Conèixer la Universitat, una iniciativa adreçada a l’estudiantat de segon de batxillerat i d’últim curs de cicles formatius de grau superior que desitge conèixer les titulacions que es poden cursar a la Universitat de València (UV). A més, també podran conèixer els serveis i els recursos que la UV posa a l’abast del seu estudiantat.

Les Visites a la Universitat tindran lloc els dies 19, 21, 23, 27 i 29 de febrer als campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Els Tarongers. A més, enguany, com a novetat, s’incorpora també la possibilitat de visitar el campus d’Ontinyent, on poden cursar-se els graus d’ADE, Mestre/a en Educació Infantil, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Infermeria. En aquest cas, les visites tindran lloc el 22 de febrer.

Durant les Visites, les facultats i l’escola de la UV oferiran xarrades informatives sobre els graus que imparteixen a càrrec del professorat. A més, estudiantat universitari (els i les guies Conèixer) acompanyarà l’alumnat visitant en un recorregut per les instal·lacions i espais universitaris: biblioteques, aules, laboratoris, serveis per a l’estudiantat, etc.

L’institut o col·legi interessat en què el seu alumnat participe en les Visites a la Universitat 2024 ha de realitzar la inscripció mitjançant el formulari disponible en la pàgina del programa Conèixer la Universitat, on trobarà informació útil com plànols, itineraris de visites i una plantilla per recollir el número d’alumnes en visitar cadascun dels centres de la Universitat, així com també una fitxa descriptiva de cada grau. En la inscripció, el responsable d’efectuar-la haurà d’indicar el dia triat per a la visita i el nombre d’alumnes que visitarà cada facultat i/o escola.

Les Visites a la Universitat són una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis que organitza el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), conjuntament amb tots els centres i serveis de la Universitat de València.

File in: