Tres expertes analitzen noves mirades de la fotografia

 
Cartell

La Facultat de Geografia i Història va celebrar una nova edició del cicle Parlem d’Art dedicat esta vegada a ‘Cartografies de l’altra fotografia. Noves mirades’. La jornada es realitzà divendres 15 de desembre al Saló de Graus Manuel Ardit del centre.

En l’encontre participaven tres ponents especialistes en fotografia. Així, les historiadores Carmen Dalmau, de la Galeria Cero de Madrid; Aurea Ortiz i Mireia Ferrer, les dues professores del Departament d’Història de l’Art de la Universitat, realitzaran una posada al dia i una anàlisi des de la diferencia de postures historiogràfiques, de gènere, i postcolonials sobre el que està passant en el món de la fotografia actual. Per això, Carmen Dalmau tractarà el tema de la ‘Cartografia de la fotografia actual’; Aurea Ortiz parlarà sobre ‘No més fotos, per favor!’; i Mireia Ferrer se centrarà en ‘Una càmera pròpia’.

La taula redona s’emmarcava dins de les activitats de Parlem d’Art. En aquesta ocasió, les doctorandes d’Història de l’Art Maria Ángeles Pérez, Roser García i María Roca han organitzat l’esmentat col·loqui.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy