Un llibre coordinat per Javier de Lucas analitza els drets humans en la Constitució

 
Javier de Lucas.
Javier de Lucas.

El llibre ‘Derechos humanos y Constitución’, coordinat pel catedràtic de la Universitat de València Javier de Lucas, es presenta aquest dimecres a Madrid, amb presència de la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo. L’acte comença a les 19.30 hores en el Centro de Estudios Políticos y Constitucionales (CEPC).

L’obra és fruit de la col·laboració dels instituts de Drets Humans de les universitats de València i Carles III, i és part del programa especial de publicacions amb motiu del 70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i del 40 aniversari de la Constitució Espanyola.

A l’acte també assistiran Yolanda Gómez, directora del CEPC; Salvador Vives, director de l’Editorial Tirant lo Blanch; i José Manuel Rodríguez Uribes, delegat del Govern en la Comunitat de Madrid.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy