Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER EL FUTUR DEL TURISME: Intel·ligent, Digital i Sostenible

  • 26 de novembre de 2021
INNOTRANSFER EL FUTUR DEL TURISME: Intel·ligent, Digital i Sostenible
INNOTRANSFER EL FUTUR DEL TURISME: Intel·ligent, Digital i Sostenible

El divendres 3 de desembre, de 10:00h a 11:45h, el Parc Científic de la Universitat d’Alacant (PCA), organitzarà un nou seminari web centrat en l'àrea del TURISME, la seua transformació digital i sostenibilitat.

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

El divendres 3 de desembre, de 10:00h a 11:45h, el Parc Científic de la Universitat d’Alacant (PCA), organitzarà un nou seminari web centrat en l'àrea del TURISME. Aquest seminari web té com a objectiu donar a conèixer els reptes que presenta l'àmbit turístic i s’identificaran les claus de la competitivitat del sector connectant les grans àrees de la transformació digital i sostenibilitat.

La jornada serà retransmesa a través de la plataforma GoToWebinar. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent formulari.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.