Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

EURORECERCA DOCTORAL NETWORKS

  • 2 de juliol de 2021
EURORECERCA DOCTORAL NETWORKS

La convocatòria Xarxes de Doctorat 2021 (HORIZON-MSCA-2021-DN-01-01) va obrir el 22 de juny i tancarà el 16 de novembre de 2021.

Xarxes de Doctorat  - Doctoral Networks 2021

 

La convocatòria Xarxes de Doctorat 2021 (HORIZON-MSCA-2021-DN-01-01) va obrir el 22 de juny i tancarà el 16 de novembre de 2021.

Aquesta convocatòria finança consorcis internacionals, intersectorials i interdisciplinaris que contractaran i formaran a personal investigador pre-doctoral.

Es mantenen les tres modalitats que teníem en Horitzó 2020:

-Doctoral Networks Standard (màxim 360 person/month)

-Industrial Doctorates (màxim 540 person/month)

-Joint Doctorates (màxim 540 person/month)

 

En les tres es requereixen en el consorci almenys 3 entitats legals independents de tres estats membres o associats diferents dels quals almenys un ha de ser d'un estat membre. Tots els beneficiaris han de contractar almenys un investigador predoctoral que es matricularà en un programa de doctorat.

És fonamental la participació del sector acadèmic i del no acadèmic.

Els beneficiaris d'un mateix país no podran rebre més de 40% del finançament del projecte.

 

Esperem que s'habilite en breu la possibilitat de crear propostes. Per a presentar una bona proposta cal conéixer la següent documentació:

Guia del sol·licitant

Programa de treball MSCA

Instruccions per a completar la plantilla de la proposta

Manual per a enviar una proposta

Activitats de comunicació i divulgació (H2020)

*Directrius sobre supervisió: Es tracta d'una sèrie de recomanacions que, d'acord amb els principis establits en la Carta europea de l'investigador i el Codi de conducta per a la contractació de personal investigador, es dirigeixen al Supervisor/-a i a la institució beneficiària. És un document de només 10 pàgines en les quals el paper del supervisor es troba en les pàgines 6 i 7

*La carta verda: És un codi de bones pràctiques per a fer els projectes *MSC més sostenibles i reduir la seua petjada ambiental.

(*) novetat

 

Si està treballant en una proposta o té intenció de fer-ho, contacte amb aquesta Secció d'I+D+I Internacional ( operpromocion@uv.es ) per a preparar la proposta.

 

 

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Rosa García

©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç