El diumenge 22 d'octubre finalitza el termini d'inscripció per a les competicions internes d'esports d'equip

  • Web and Marketing Unit
  • October 18th, 2023
 
Chicas jugando a voleibol

La Universitat organitza competicions en diferents esports, d'equip i individuals, dels quals cada any es proclamen els campions de la UV. En aquests campionats poden participar els membres de la comunitat universitària, estudiants, PDI i PAS.

Els esports individuals que participen són: tenis individual/dobles femení i masculí, pàdel masculí/ femení/mixt, voleibol de platja masculí/femení/mixt, pilota valenciana, frontenis, vela, esquaix, escalada, judo, bàdminton, tenis taula, esgrima, orientació, rem i kendo. La inscripció en aquests esports es realitza a títol personal.

En la modalitat d'esports per equips, aquests es formen per iniciativa dels interessats que han d'estar representats per un delegat d'equip que, a més de poder participar com a jugador, és la persona encarregada de les relacions del seu equip amb l'organització. Els esports per equips que participen són: bàsquet masculí/femení, bàsquet 3x3 femení/masculí/mixt, futbol 7 masculí/femení, futbol sala masculí/femení i voleibol mixt. Els membres de l'equip poden pertànyer a titulacions diferents, llevat que s'indique el contrari en algun campionat en concret.

El dia d'inici de la competició per als esports d'equip serà el 6 de novembre i hi ha possibilitat de reconeixement d'1 crèdit ECTS.

Instruccions de matrícula i enllaç al procediment d'inscripció

 

File in: