El grup de teatre del Centre Internacional de Gandia actua el proper 30 d'octubre al Teatre Serrano

  • UVGandia
  • October 25th, 2021
 
Cartell de l'obra 'Fuita'.
Cartell de l'obra 'Fuita'.

Aquest grup de teatre està format per alumnat de la Universitat de les Persones Majors. El proper dissabte, a les 20 hores, interpretaran l'obra 'Fuita'. La recaptació de les entrades venudes serà a favor de l'Associació Rosa dels Vents.

El grup de teatre, integrat per alumnat de la Universitat de les Persones Majors del Centre Internacional de Gandia de la UV, interpretarà el proper dissabte 30 d'octubre a les 20 hores l'obra 'Fuita'. Una comèdia escrita per Jordi Galceran, autor entre altres, d''El método Gronholm' o 'Burundanga'.

En aquesta obra es relata la història d'un conseller de la Generalitat que acaba de dimitir en veure's implicat en un escàndol de corrupció. Per si no fos suficient, la seua dona l'ha abandonat pel periodista que destapa el cas. En definitiva, entre una cosa i l’altra, la seua vida es troba en un estat lamentable. En un moment donat, toca a la porta una venedora ambulant, una dona alegre, dinàmica i completament diferent a qualsevol que haja conegut. El contrast entre la seua situacio i la d'aquesta dona, que sí té una vida realment difícil, fan que el conseller torne a veure la vida amb una certa esperança. Però aquest fet és tan sols el principi, ja que al llarg de l'obra, l'exconseller no sols es creuarà amb la venedora, sinó també amb tota la seua familia, un marit maltratador, una prostituta i, fins i tot, un pare paralític. En definitiva, una obra còmica plena de situacions increïbles on el públic no pararà de riure. 

La venda d'entrades es realitzarà al Centre Internacional de Gandia al llarg dels matins de dilluns 25 i dimarts 26 d'octubre. A més, també es poden adquirir al mateix Teatre Serrano dues hores abans de la funció. Els beneficis estaran a favor de l'Associació Rosa dels Vents, una associació que treballa de forma oberta i participativa contra la violència de gènere. 

Aquest grup de teatre, compost per alumnat de la Universitat de les Persones Majors, compta amb un ampli recorregut, realitzant representacions des de fa més de cinc anys . De fet, l'any 2019 va guanyar el II Certamen de Teatre Amateur celebrat a Santa Pola.