El programa Shadowing de mentorització de la Universitat de València triplica el nombre de participants en la seua tercera edició

  • UV General Foundation
  • October 19th, 2023
 
Imagen de la noticia

La convocatòria d'enguany d’aquest programa de millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València a través de la mentorització arranca aquest mes d’octubre amb 136 participants, triplicant les xifres de l’edició anterior.

Les persones participants en aquesta nova edició de Shadowing procedeixen de diferents postgraus de les 16 facultats i l’ETSE, Escola Superior d’Enginyeria de la Universitat de València.

Al llarg dels pròxims mesos els i les participants es reuniran en diverses sessions amb els seus mentors i mentores per tal de traçar un pla d’ocupabilitat adaptat als seus objectius, motivacions, interessos i perfils.

Els mentors i mentores, professionals en actiu de reconeguda experiència i trajectòria de totes les branques formatives -enginyeria, ciències, ciències socials i jurídiques, etc.- ofereixen guia, consell i orientació de manera individualitzada, mitjançant la transferència de les seues experiències, coneixements i vivències professionals, servint com a influència positiva i millorant la seua inserció professional i el desenvolupament de la seua carrera.

Amb l’objectiu d’aconseguir els màxims resultats, l’assignació de mentor o mentora es realitzat de manera personalitzada, a partir del perfil del mentee, segons els seus interessos, motivacions, preferències i perfil formatiu universitari.

Shadowing és una iniciativa del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del servei UVocupació, que compta amb el suport de Banco Santander