Gandia acull la dissetena edició de la Winter School ‘Robert Roe y Bernhard Wilpertt’, màster Erasmus Mundus de Psicologia del Treball i les Organitzacions

  • UVGandia
  • February 6th, 2024
 
Imagen de la noticia

Des de dilluns 12 i fins el 23 de febrer, 49 estudiants de 27 països del món participen en la fase presencial de la Winter School ‘Robert Roe y Bernhard Wilpertt’,, organitzada pel Màster Erasmus Mundus en psicologia del treball i les organitzacions i que té lloc al Centre Internacional de Gandia de la UV. Aquesta Winter School està dirigida pel Catedràtic de Psicologia Social, José Maria Peiró.

En concret, són alumnes provinents de Bangladesh, Brasil, Canadà, Colombia, Xina, Georgia, Alemanya, Grècia, Indonesia, Itàlia, India, Jamaica, Kenia, Kosovo, Líban, Mauritània, Paquità, Perú, Filipines, Portugal, Rússia, Sud-Àfrica, Espanya, Turquia, EEUU, Venezuela i Països Baixos. El grup d’alumnes està acompanyat per nou professors procedents de distintes universitats de tot el món.

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (el que implica l’adquisició de coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. La formació en aquesta ´Joint Intensive Learning Unit´ del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals compostos per membres de diverses universitats i països; la segona, amb caràcter presencial en règim d’internat que es realitza a Gandia les properes dues setmanes; i la tercera comprèn el treball final d´integració, realitzat a distància amb el suport de l’Aula Virtual de la Universitat de València.

La Universitat de València coordina el Consorci internacional que organitza aquest Màster, i en el qual participen: University of Bologna, University of Coïmbra, University of Barcelona, University of Brasília, University of Baltimore, University of Puerto Rico, Florida Institute of Technology, i el Illinois Institute of Technology. El consorci International el coordina el professor Vicente Martinez-Tur, mentre que la coordinació local a la Universitat de València la duu a terme la professora Núria Tordera.