Iker Ortiz, or en el Campionat d'Espanya Universitari d'Escalada 2022

  • Web and Marketing Unit
  • May 16th, 2022
 
Podi escalada

L'escalador de la Universitat de València ha aconseguit pujar al més alt del podi en el trofeu nacional d'universitats celebrat en el rocòdrom Natural Climb de València.

El Campionat d'Espanya Universitari d'Escalada 2022 s'ha celebrat els dies 13 i 14 de maig a València. Organitzat per la Universitat Catòlica de València, han participat prop de cent escaladors procedents de 21 universitats espanyoles.

El campionat s'ha celebrat en la modalitat de bloc i s'han imposat Iker Ortiz, de la Universitat de València, en la modalitat masculina; i Rut Casas, de la Universitat Autònoma de Barcelona, en la femenina.

El podi masculí l'han completat Joan Domenech, de la Universitat Politècnica de València, i Pere Borrell, de la Universitat de Barcelona. Mentre que en categoria femenina María Paredes, de la Universitat d'Extremadura, s'ha fet amb la plata i Sara Jiménez, de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha aconseguit la medalla de bronze.

En el lliurament de medalles han participat el president de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, Alberto Ayora, i la representant del Comité Espanyol d'Esport Universitari en el Campionat (CEDU), Alicia Yeste.

File in: