Juristes d’Espanya i Itàlia analitzen en la Facultat de Dret la feminització de la Justícia, la intel·ligència artificial i la supranacionalitat

  • Press Office
  • November 21st, 2018
 
Imatge de la Facultat de Dret.
Imatge de la Facultat de Dret.

La Facultat de Dret de la Universitat de València acull, els dies 22 i 23 de novembre, un congrés italo-espanyol que analitzarà, entre altres qüestions, la feminització de la Justícia, la intel·ligència artificial i la supranacionalitat. La directora del congrés és la catedràtica de Dret Processal Silvia Barona.

El congrés està impulsat pel Grup MedArb València en el marc del Projecte PROMETEO Generalitat Valenciana 2018/111, que es realitza amb la col·laboració de l’Institut de Criminologia de la Universitat, dins del Màster en Dret, Empresa i Justícia. Les sessions es realitzen a l’Aula 3P010 (edifici Departamental).

Silvia Barona serà l’encarregada d’obrir el congrés, a les 16:30 hores de dijous. A continuació començarà el primer debat, sobre la feminització de la Justícia, amb la participació d’Elena Martínez, catedràtica de Dret Processal a València; Inés Iglesias, professora a Vigo; Andrea Planchadell, de la UJI; i Patricia Faraldo, catedràtica a A Coruña. Moderarà Isabel González, catedràtica a Sevilla.

Programa complet clicant ací.
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy