L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, rep a la directora del Centre Internacional de Gandia, Carme Melo

  • UVGandia
  • September 21st, 2021
 
D'esquerra a dreta: José Manuel Prieto, Carme Melo i Carmen Fuster.
D'esquerra a dreta: José Manuel Prieto, Carme Melo i Carmen Fuster.

Es tracta de la primera reunió entre el primer edil de la ciutat i la directora del CIG-UV on es va recalcar la bona sintonia entre les institucions i es van abordar possibles projectes de futur.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora d’educació, Carmen Fuster, van rebre dilluns 20 de setembre de vesprada a l’Ajuntament de la ciutat,  a la directora del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, Carme Melo. Una reunió que va servir per renovar el compromís de col·laboració i mostrar la bona sintonia entre ambdues institucions.

Aquesta, va ser la primera reunió de treball d’ençà que Prieto va accedir a l’alcaldia de la ciutat. És per això que el primer edil va voler manifestar el seu convenciment sobre la importància que té per a Gandia la presència de la Universitat de València així com manifestar la intenció de l’equip de govern de treballar per incrementar aquesta presència en els pròxims anys: “per a la ciutat és de vital importància la presència de la UV i hem de veure com poder ajudar per fer que aquesta creixca”.  Per la seua banda, la directora del CIG-UV, Carme Melo, va incidir també en el compromís que la Universitat de València té amb la ciutadania de Gandia i la comarca a través de la formació, la cultura i la col·laboració amb altres institucions i entitats.

A més, Melo els va presentar les línies principals d’aquest curs 2021/2022 que ara comença. Les principals novetats venen de la mà de la formació, ja que a partir del proper mes octubre s’inicien les classes del Diploma de postgrau en Canvi Climàtic i Sostenibilitat Ambiental,  el primer títol, oferit per la Universitat de València, dedicat íntegrament a l’estudi, diagnòstic i disseny d’estratègies relacionades amb la lluita contra el canvi climàtic. A més, aquest mes d’octubre s’inicien també els cursos de llengües oferits pel Centre d’idiomes de la UV.

Pel que respecta a la Unimajors, aquest any la matrícula supera les 500 persones. Un curs on es recupera la presencialitat al 100% després de l’any passat on, tot i les restriccions sanitàries, les classes es desenvoluparen amb satisfactòriament poden-se superar el curs sense incidències destacables.

Carme Melo també va avançar que durant aquest curs s’incrementaria l’activitat cultural de la Universitat de València a la ciutat gràcies a nous acords que estan a punt de veure la llum.

Images: