L'estudiant de Química Yeray López, nou coordinador del Comité d'Assumptes Internacionals de la CREUP

  • Press Office
  • May 5th, 2023
 
Yeray López
Yeray López

L'estudiant de Química Yeray López Arauco ha sigut triat coordinador del Comité d'Assumptes Internacionals (CAI), òrgan de la Coordinadora de Representants d'Estudiants d'Universitats Públiques (CREUP), el màxim organisme de representació de l'estudiantat a nivell nacional. L'elecció s'ha produït durant la celebració del 20 aniversari de la CREUP i coincidint amb la renovació de la comissió executiva de la mateixa i la del Comité d'Assumptes Internacionals.

Yeray López Arauco és també coordinador de l'Assemblea de Representants de la Facultat de Química de la Universitat de València i aquest últim any ha exercit també els càrrecs de vocal de la Mesa de Coordinació de l'Assemblea General d'Estudiants (AGE) i de representant de la Universitat de València en l'Aliança FORTHEM.

Durant tres anys ha sigut el vicecoordinador de l'Assemblea de Representants, coordinació que va coincidir amb la gestió de la pandèmia de la COVID-19. Des de segon de carrera ha format part de la Junta de Facultat, vetlant pels drets de l’estudiantat en tots els aspectes.

El Comité d'Assumptes Internacionals, la coordinació del qual ostentarà durant un mandat, s'encarrega de vetlar pels drets de l'estudiantat a nivell internacional i d'implementar polítiques de caràcter internacional (com el pla Bolonya). A més, forma part de l’European Student Union, col·labora activament amb la European Student Network i amb el programa Erasmus+, entre altres funcions.