La Facultat de Dret organitza el Congrés Internacional de Sostenibilitat i Dret del Sistema Financer

  • Mercantile Law "Manuel Broseta Pont"
  • November 14th, 2023
 
La Nau
La Nau

El Centre Cultural La Nau acollirà del 15 al 17 de novembre el Congrés Internacional de Sostenibilitat i Dret del Sistema Financer. L’encontre està promogut pel Laboratori RSE de la Universitat de València juntament amb la Revista de Dret del Sistema Financer.

El programa compta amb 11 panells i taules en les quals intervindran més de 40 especialistes en la matèria, tant nacionals com internacionals. Les ponències del dimecres analitzaran la sostenibilitat des de diferents perspectives jurídiques. Les intervencions del dijous i divendres abordaran com afecta la Sostenibilitat al Dret del Sistema Financer i també s’abordaran temes d’actualitat i pràctics. Aquest encontre –punt de reunió i debat entre professionals, entitats financeres i membres del món acadèmic– aspira a ser una referència per les persones interessades tant en la Sostenibilitat com en el Dret del Sistema Financer.

En el congrés, al llarg dels seus tres dies, es presentaran 65 comunicacions que optaran als guardons de la nova edició dels Premis de la Revista de Dret del Sistema.

En total s'espera que al Congrés Internacional de Sostenibilitat i Dret del Sistema Financer assistisquen presencialment al voltant de 200 persones. A més, l'assistència al congrés es podrà realitzar tant de manera presencial com en línia.

More information:

Images: