La Universitat de València organitza un seminari internacional amb motiu del Dia Mundial de la Mare Terra

  • University Culture Service
  • April 19th, 2024
 
Expo 'Arxiu ecologista. Memòria i cultura visual de l'ecologisme a València des dels anys 70'.
Expo 'Arxiu ecologista. Memòria i cultura visual de l'ecologisme a València des dels anys 70'.

La Universitat de València, a través de l'Observatori de Patrimoni Cultural- Aldea Global, organitza dilluns, dia 22 d'abril, un seminari internacional amb motiu del Dia Mundial de la Mare Terra proclamat per l'ONU. Una vintena de ponències d'investigadores i investigadores d'Europa, Àsia, Amèrica i Oceania podran seguir-se -majoritàriament en línia- i en les Aules Seminari del Centre Cultural La Nau.

Les ponències abordaran, entre altres qüestions, la importància de la preservació de la terra, les singularitats de la població indígena, la conservació de la biodiversitat a través del manteniment de les pràctiques i patrimoni cultural o els rituals de les diverses societats al voltant del món.

El seminari s'inaugurarà a les 9.30 hores i la primera ponència serà protagonitzada per un equip local de l'Índia de la Fundació Vicente Ferrer. La majoria de les sessions podran seguir-se en línia a través de l'enllaç. La jornada conclourà amb una visita a l'exposició 'Arxiu ecologista. Memòria i cultura visual de l'ecologisme a València des dels anys 70', que pot visitar-se en La Nau de la Universitat de València fins al pròxim 9 de juny i que reivindica la lluita ecologista des de la dècada dels 70 fins als nostres dies amb material inèdit sobre la història del moviment ecologista valencià.

Programa del seminari a través d'aquest enllaç.

More information: