La XXVI Mostra art públic / universitat pública s’inaugura el 5 d’octubre a Burjassot

  • Information and Promotion Service for Students - Blasco Ibáñez
  • September 28th, 2023
 
Imatge gràfica de la Mostra 2023

Dijous, 5 d’octubre, s’inaugura la XXVI Mostra art públic / universitat pública al campus de Burjassot, una iniciativa que també s’activarà al campus de Blasco Ibáñez, a partir del 27 d’octubre, i que convertirà l’entorn universitari, espai de docència i de recerca, en un lloc d’intervenció artística obert a la comunitat universitària i a la societat.

La inauguració serà a les 12:00, a la Biblioteca de Ciències Eduard Boscà, al campus de Burjassot, on la Mostra acollirà les obres d’Art al Quadrat, Voces que cuidan, Micaela Maisa, Valentina Alvarado Matos, Sara Torres i Laura Marte. Pel que fa al campus de Blasco Ibáñez, la Mostra s’activarà el 27 d’octubre i s’exhibiran les intervencions d’Amanda Moreno, Maria Amparo Gomar Vidal, Rayito Mcqueen i Fast Zopaz, Marta van Tartwijk, Miriam Del Saz i Chiara Sgaramella (La Nómada taller), i Veïna. Art Contemporani de Proximitat (Verónica Francés i Alfonso Segura).

La Mostra, comissariada per Alba Braza, ha seleccionat aquestes dotze propostes, específicament projectades per als espais on s’instal·len, amb la pretensió de posar en contacte la comunitat universitària amb el seu entorn i convertir les obres en detonadores d’altres sabers transversals. Aborden temàtiques com la memòria històrica, la sostenibilitat ambiental, la visibilitat de les dones a la història de la ciència, la igualtat de gènere i la diversitat sexual.

La Mostra art públic / universitat pública és una activitat de la Universitat de València que impulsa la Delegació d’Estudiants, organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Societat, així com també dels serveis i personal dels campus on té lloc.

File in: Exposicions , Cultura