Les eleccions al Rectorat seran el 22 de febrer, i la campanya, entre el 23 de gener i el 21 de febrer

 
Imatge d'arxiu d'una urna.
Imatge d'arxiu d'una urna.

Les eleccions al Rectorat de la Universitat de València seran el 22 de febrer, i la campanya es desenvoluparà entre el 23 de gener i el 21 de febrer. La Junta Electoral ha fet públic el calendari del procés. El dia 22 de febrer, les urnes s’obriran entre les 10 i les 18 hores. En cas de ser necessària una segona volta (per no haver aconseguit cap aspirant la majoria absoluta), la segona votació seria el 6 de març.

El professorat, l’alumnat i el personal d’administració i serveis de la Universitat de València està cridat a votar el 22 de febrer de 2018 per a elegir nou rector o rectora de la institució. Així ho va establir dimarts 19 de desembre el Consell de Govern de la institució. El Consell també va aprovar un pressupost de 16.000 euros per a finançar la campanya de les candidatures. Aquesta xifra es dividirà en funció del nombre d’aspirants.

D’acord amb el calendari, el termini per a la presentació de candidatures finalitza el dia 12 de gener. Dijous 8 de febrer hi haurà una sessió extraordinària del Claustre per a debat de candidatures i programes. Aquest Claustre està subjecte a l'acord entre les diferents candidatures.

El calendari es pot consultar en la web de la Junta Electoral, clicant ací.

File in: Institucional
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy