Les eleccions al Rectorat seran el 22 de febrer, i la campanya, entre el 23 de gener i el 21 de febrer

  • Gabinet de Premsa
  • 22 de desembre de 2017
 
Imatge d'arxiu d'una urna.
Imatge d'arxiu d'una urna.

Les eleccions al Rectorat de la Universitat de València seran el 22 de febrer, i la campanya es desenvoluparà entre el 23 de gener i el 21 de febrer. La Junta Electoral ha fet públic el calendari del procés. El dia 22 de febrer, les urnes s’obriran entre les 10 i les 18 hores. En cas de ser necessària una segona volta (per no haver aconseguit cap aspirant la majoria absoluta), la segona votació seria el 6 de març.

El professorat, l’alumnat i el personal d’administració i serveis de la Universitat de València està cridat a votar el 22 de febrer de 2018 per a elegir nou rector o rectora de la institució. Així ho va establir dimarts 19 de desembre el Consell de Govern de la institució. El Consell també va aprovar un pressupost de 16.000 euros per a finançar la campanya de les candidatures. Aquesta xifra es dividirà en funció del nombre d’aspirants.

D’acord amb el calendari, el termini per a la presentació de candidatures finalitza el dia 12 de gener. Dijous 8 de febrer hi haurà una sessió extraordinària del Claustre per a debat de candidatures i programes. Aquest Claustre està subjecte a l'acord entre les diferents candidatures.

El calendari es pot consultar en la web de la Junta Electoral, clicant ací.

Arxivat en: Institucional