Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Subscriu-te ara a la Revista Instituto Confucio i rep 1 número mensual de la revista en l'adreça de lliurament que ens indiques. A més tindràs accés a la versió digital de la mateixa, en format electrònic i, per a mòbils.

La Revista Instituto Confucio editada i publicada per l'Institut Confuci és l'única revista per al món hispanoparlant i ha sigut guardonada en el 2014 amb el premi Cultura de la III Edició Cope València.

La revista és bimestral i bilingüe espanyol-xinés amb continguts culturals, reportatges sobre diferents regions a Xina, mètodes per a l'aprenentatge del xinés i molt més.:

Dades de contacte  (* camps obligatoris)

 

*Nom:

*Cognoms:

*Carrèc/Departament:

*Empresa:   *NIF:

*Adreça d'enviament de la revista​: CP:

* Ciutat:  *Localitat: *Província: *País:

Telèfon:

Mòbil:

*E-mail:

Com has conegut la nostra revista?​

Motius pel qual sol·licita la revista

*Observacions

Si vostè desitja rebre informació sobre les activitats i serveis realitzats per l'Institut Confuci que puguen ser del seu interès, marque la casella.

Les seues dades s'incorporaran als sistemes d'informació de l'Institut Confuci de la Universitat de València amb la finalitat de gestionar la sol·licitud o incidència enviada. Així mateix, l'Institut Confuci podrà realitzar estadístiques amb la informació aportada, procedint prèviament a l'anonimització de les dades. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament dirigint-se a lopd@uv.es des d'un compte de la Universitat de València, o mitjançant escrit dirigit a “Protecció de dades, Servei d’Informàtica, C/ Amadeo de Saboya 4, 46010 València”, acompanyat de còpia de document que acredite la seua identitat. Si vol consultar la política de privacitat de la Universitat de València seguisca l'enllaç.