BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Horari Nadal i sales d’estudi obertes

  • 22 de desembre de 2020
Horaris biblioteques
Horaris biblioteques

En el context actual d’expansió de COVID-19 a la CV, per tal de donar resposta a situacions excepcionals de les i els estudiants, i atenent la demanda de les organitzacions estudiantils, la Universitat de València obrirà aquestes vacances de Nadal un aulari en cada campus per completar l’horari de bibliotequesUV.

Ja teniu disponibles a la pàgina web els horaris d'obertura de les biblioteques de la Universitat de València durant les vacances de Nadal. Les biblioteques d'àrea obriran els dies 28, 29 i 30 desembre i el 4 i 5 de gener de 8:30 h. a 14:30 h. La resta de biblioteques i arxius obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre amb el mateix horari.

Malauradament, les biblioteques de la Universitat de València no oferiran enguany horaris extraordinaris amb motiu de l'emergència de la COVID-19. No obstant això,i de manera excepcional, una sala d'estudi romandrà oberta en cada campus de la Universitat de València.

Els horaris extraordinaris i les condicions d'accés als Aularis seran els següents:

 

Aularis i dies i horaris d’obertura excepcional en vacances

Els aularis oberts seran els següents:

Campus Blasco Ibáñez: Aulari I

Campus de Burjassot-Paterna: Aulari Interfacultatiu

Campus de Tarongers: Aulari Oest

 

Dies i horaris d’obertura excepcional, que complementen els horaris de bibliotequesUV en vacances de Nadal:

28, 29 i 30 de desembre, de 15 a 20:30 hores

31 de desembre: de 8:30 a 14 hores

4 i 5 de gener: de 15 a 20:30 hores

7 i 9 de gener: de 8:30 a 20:30 hores

 

Condicions d’accés als aularis i de seguretat

La Universitat de València, atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries, recomana, especialment en període de vacances, mantenir les mesures de seguretat, romandre a casa i reduir els desplaçaments.

També aconsella fer ús d’aquests espais habilitats com a sala d’estudi d’una manera excepcional.

Per accedir a aquests aularis en els horaris d’obertura especial caldrà acreditar-se com a estudiant/a de la Universitat de València amb el carnet identificatiu.

Els serveis de control d’accessos i seguretat de la Universitat identificaran totes les persones que accedisquen a aquestes instal·lacions, que comptaran amb mesures de neteja reforçada i aforament limitat fins les 200 places per aulari.

A més, les i els estudiants disposaran de líquid de neteja de mans i de superfícies per si volen realitzar una neteja específica de l’espai que ocupen, addicionalment a la realitzada per la Universitat.