BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Nou mural de l'artista Barbiturikills a la Biblioteca d’Humanitats

  • 21 de gener de 2022
Barbiturikills
Barbiturikills

L'artista urbana valenciana Barbiturikills ha creat un mural a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” que acompanyarà la donació de còmics realitzada pel professor Álvaro Pons. La donació del professor Pons formarà part d'una nova secció de la biblioteca anomenada “Biblioteca Teòrica del Còmic”.

El professor del departament d'Òptica i Optometria Álvaro Pons és el director de l'Aula de Còmic de la Universitat de València. Es tracta d'una iniciativa molt singular, ja que és la primera aula d’Espanya que neix amb el suport d'una càtedra institucional i el segon espai que una universitat espanyola dedica al còmic: la Universitat d'Alacant compta amb una Aula de Còmic amb la qual es desenvoluparan activitats conjuntes.

Barbiturikills és llicenciada en Belles arts i Màster en Arts Gràfiques per la UPV. Sempre interessada pel format gran i les intervencions en l'espai públic, és àmpliament coneguda per la figura del conillet rosa que pinta des de 2005. A partir de febrer, us convidem a conèixer el mural i la col·lecció disponible a la biblioteca en el nou Racó del Còmic, situada a la Sala de Referència, al 1r pis de la biblioteca.