
Projectes internacionals de recerca i innovació en el sector agroalimentari
El partenariat europeu Sustainable Future of Food Systems, conegut com a FutureFoodS, ha publicat la seua primera convocatòria amb els següents temes:
- El camí cap a sistemes alimentaris sostenibles i resilients
- Nous aliments: fomentar les innovacions en el disseny, el processament i l’oferta d’aliments mitjançant la reorientació de l’oferta i la demanda.
- Potenciar les opcions alimentàries sostenibles: entorns alimentaris propicis i canvis en la dieta.
Hi participen al partenariat diverses agències finançadores europees i turques; en el cas d’Espanya, la rellevant per a organismes públics i universitats és l’Agència Estatal de Recerca (AEI); en el cas de les empreses, el CDTI, i, a més a més, dos organismes autonòmics del País Basc i Astúries (ELIKA i SEKUENS/FICYT)
Text complet de la convocatòria (pressupost, països participants, requisits, temes, etc.)
Condicions de participació dels organismes nacionals
Els requisits mínims per al consorci de projecte és estar compost de 3 socis provinents de 3 països que hi participen a la convocatòria diferents, i que siguen elegibles segons les condicions generals i les nacionals dels organismes participants aplicables. No hi ha nombre màxim de socis, s’aconsellen entre 4 i 8.
Se celebrarà un webinari informatiu el 21 de novembre de 2024 d’11 a 13 h. CET.
La data límit de presentació online de propostes preliminars és el 15 de gener de 2025, i la de propostes completes, el 9 de juliol de 2025.
En el cas que siga del teu interès, ens pots contactar a la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, email sti.internacional@uv.es, telèfon 96 3983621.