Eleccions al Claustre
 
En els microinformes s'analitza la participació i el resultats de les eleccions de representants dels tres col·lectius: PDI, PAS i Estudiantat.
 
Eleccions de representants de l'estudiantat a Claustre
 
En els microinformes s'analitza la participació i el resultats de les eleccions de representants dels estudiants i les estudiantes a Claustre.

 

Eleccions del equips deganals

En els microinformes s'analitza la composició per sexe dels equips deganals o de direcció dels centres de la Universitat de València abans i després de les eleccions.

 

Eleccions sindicals

En els microinformes s'analitza la composició de les candidatures dels sindicats per als tres òrgans de representació (la Junta de PAS, PDI i Comitè d'empresa), així com una anàlisi dels resultats de les eleccions.

 

Eleccions al Rectorat

La Junta Electoral proporciona els resultats dels índexs de participació desagregats per sexe per a poder calcular l'índex de participació de dones i homes a les eleccions al Rectorat.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies