L'exposició 'Les cares del temps' de Ricardo Martín es pot visitar a Gandia fins el 26 de gener

  • UVGandia
  • December 10th, 2021
 
Exposició 'Les Cares del Temps'.
Exposició 'Les Cares del Temps'. Foto: Àlex Oltra

El fotoperiodista Ricardo Martín (Granada, 1953) exposa a la Casa de la Cultura de Gandia 'Les cares del temps', més de 80 retrats que han marcat la història espanyola en l'últim mig segle i que ja es poden visitar fins al pròxim 26 de gener.

Ricardo Martín ha estat testimoni privilegiat de la vida cultural, intel·lectual i política espanyola al llarg de quasi cinc dècades i durant aquests anys ha pogut immortalitzar alguns dels seus més destacats protagonistes. Aquests són els retrats que es ja es poden visitar en aquesta mostra que va obrir les seues portes el passat 9 de desembre a la Casa de la Cultura de Gandia, on romandrà fins el 26 de gener de 2022.

L'exposició reuneix una galeria de retrats en blanc i negre, i en color, d'escriptors, polítics, artistes, actrius, filòsofs, músics etc tots ells figueres claus de la nostra època. Entre els personatges retratats en aquesta mostra es troben Adolfo Suárez, Dolores Ibárruri, Enrique Tierno Galván, Rafael Alberti, Francisco Brines, Rosa Chacel, Camarón, Luis G. Berlanga, Victoria Abril, Andy Warhol o Umberto Eco.

Per part de la Universitat de València, la mostra recull les imatges de la rectora, Maria Vicenta Mestre, i la catedràtica d'Història Moderna Isabel Morant. Retrats que s'incorporaren al pas de 'Les cares del temps' per La Nau, el passat curs. L'arribada a Gandia d'aquesta exposició implica, també, la incorporació de dos nous retrats: el de la ministra de Ciència i Innovació, la gandiana Diana Morant, i el de l'escriptor Josep Piera. 

L'exposició 'Les cares del temps' es pot visitar a la Casa de la Cultura de Gandia (Passeig de les Germanies 11) en horari de dilluns a dissabte de 10:30 a 14 hores i de 17:30 a 20 hores, i diumenges i festius de 18 a 20 hores. El 24 i 25 de desembre l'exposició romandrà tancada. 

L'exposició 'Les cares del temps. Ricardo Martín' forma part de l'acord de col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Gandia en matèria cultural.

Images: