Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Eurorecerca 1508: Polibenestar organitza un esdeveniment sobre envelliment saludable

  • 5 de juny de 2017
Eurorecerca 1508: Polibenestar organitza un esdeveniment sobre envelliment saludable

Lloc: Les Naus (carrer de Joan Verdeguer, 16, 46024 València) i Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (carrer de la Universitat, 2, 46003 València). Data: dies 8 i 9 de juny de 2017.

polibienestar

 

 

L’Institut de Recerca de la Universitat de València Polibenestar organitza els dies 8 i 9 de juny a Les Naus de la ciutat de València i també al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, un esdeveniment de treball en grup, en torn a les polítiques europees d’envelliment saludable i la seua translació en innovacions socials a escala regional.

 

El dia 8 estarà centrat en la Iniciativa Europea d’Innovació per a l’Envelliment Actiu i Saludable (EIP-AHA per les sigles en anglès), eip_on_ahapromoguda per la Comissió Europea i formada per diversos organismes i universitats, entre les quals la Universitat de València. Per la seua banda, el dia 9 versarà al voltant del projecte europeu APPCARE (de què Polibenestar n’es soci), l’objectiu del qual és millorar la integració dels serveis socials i sanitaris des de la prevenció. El projecte desenvoluparà, posarà en marxa i avaluarà nous models de cura integral per a pacients delicats. El programa detallat de les sessions de cada jornada es pot descarregar d’aquest enllaç.

appcare

Tota la informació sobre aquest esdeveniment es troba al web de Polibenestar en l’enllaç següent:

http://www.polibienestar.org/polibienestar-celebra-su-semana-de-networking-internacional/