Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

EURORECERCA 1469: Grup d'Alt Nivell d'assessors del Consell Europeu d'Innovació

  • 4 d’octubre de 2016
EURORECERCA 1469: Grup d'Alt Nivell d'assessors del Consell Europeu d'Innovació

Invitació a la flor i nata de la innovació europea per a contribuir al disseny del nou Consell Europeu d'Innovació. El termini acaba el 27 d'octubre de 2016.

La Comissió Europea fa una crida als innovadors més brillants d'Europa per a formar part del Grup d'Alt Nivell que assessorarà en el disseny del futur Consell Europeu d'Innovació (EIC per les sigles en anglès). El propòsit de l'EIC és estimular les PIME i start-ups innovadores europees per a assolir a una posició de lideratge, mitjançant el seu suport a emprenedors que volen desenvolupar i implantar innovacions disruptives que puguen crear nous mercats.

S'ha publicat una convocatòria de manifestacions d'interès que tancarà el termini el 27 d'octubre de 2016. El Grup d'Alt Nivell tindrà 12 membres i començarà a treballar a finals de 2016.

Les sol·licituds són a títol personal, de professionals actius en el ecosistema d'innovació, especialment:

  • Emprenedors i emprenedores que han creat i engrandit empreses innovadores a escala europea
  • Inversors/es i comunitats de start-ups (incloent-hi bancs, inversors de capital risc, inversors privats, proveïdors de micromecenatge, etc.)
  • Persones relacionades amb l'ecosistema innovador en sentit ample (transferència de coneixement, escoles d'empresarials, pols d'innovació, acceleradors, etc.)

L'objectiu principal del Grup d'Alt Nivell serà proporcionar assessorament estratègic a la Comissió en el disseny, la implementació i el seguiment d'un futur Consell Europeu d'Innovació, que inclourà:

  • el futur disseny i provisió del suport europeu a la innovació creadora de mercats, en el context de la preparació del proper Programa Marc (9PM)
  • el disseny i la implementació d'un programa pilot de l'EIC per als anys 2018-2020

En cas d'estar interessat/da a participar en aquest Grup d'Alt Nivell, s'han de seguir els tres passos següents:

1. Inscriure's com a expert o experta en el Portal del Participant de la Comissió Europea:
https://ec.europa.eu/research/participants/portal4/desktop/en/experts/index.html

2. Enviar un correu electrònic a l'adreça RTD-EIC-HIGH-LEVEL-GROUP@ec.europa.eu per a confirmar l'interès, indicant-hi nom, cognoms i codi d'identificació d'expert.

3. Complimentar el formulari en línia següent:
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EIC-High-level-group-on-innovation

La data límit de recepció de sol·licituds és el 27 d'octubre de 2016.