UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

  • Lector de llenguatge de signes

Accessibilitat universal

Aquest programa es proposa aconseguir una universitat més accessible amb l´eliminació de les barreres o obstacles que hi ha. Té tres apartats: accessibilitat física, accessibilitat electrònica i barreres de comunicació.

Accessibilitat física

 

Es recullen i tramiten les denúncies de la comunitat universitària (estudiants amb discapacitat, PDI i PAS) sobre barreres i obstacles de l´entorn físic de la UV.

Després de verificar l’existència de les barreres, s’elabora un informe d’accessibilitat que s’envia a la Unitat Tècnica o al Servei Tècnic i de Manteniment de la UV.

 rampa biblioteca

Accessibilitat electrónica

 

S´arrepleguen i tramiten les denúncies sobre les barreres i obstacles de l´entorn físic existents en la UV per part de la comunitat universitària (estudiants amb discapacitat, PDI i PAS).

Després de la verificació d´aquestes barreres, es procedeix a l´elaboració dels corresponents Informes d´Accessibilitat, els quals són remesos a la Unitat Tècnica o al Servei Tècnic i de Manteniment de la UV. 

ordinador adaptat

Barreres de comunicació

 

L’ús de la xarxa a la Universitat és cada vegada més important. Per això, UVdiscapacitat, en col·laboració amb el Vicerectorat de TIC i el Servei d’Informàtica de la UV, pren les mesures necessàries perquè la seua pàgina de xarxa siga tant accessible com siga possible a tota la població.

S´ofereix un servei d´intèrprets de llengua de signes per a les classes, tutories, seminaris o jornades, a través del conveni amb la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD CV).En els exàmens, un tècnic de UVdiscapacitat interpreta les preguntes en llengua de signes, i així l’estudiant sord pot respondre en aquesta llengua. Les respostes es graven en vídeo i es transcriuen literalment. Aquesta transcripció es lliura al professor per tal que en faça la correcció.

classe de llenguatge de signes

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies