Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Porta de temple

La data d'inscripció i l'examen

Per al 2019, els exàmens en l'Institut Confuci de la Universitat de València seran el dissabte 25 de maig, i la matrícula estarà oberta de l'1 de març a l' 11 d'abril (a les 14:00 h). de maig.

 

Certificat d'examen

El certificat d'examen (també anomenat targeta d'examen o test admission ticket) és un document que es troba disponible en el compte d'usuari de www.chinesetest.cn i que pot consultar aproximadament quinze dies abans de l'examen. Este certificat inclourà el nom del participant, la nacionalitat, el sexe, el tipus i número del document d'identitat, el tipus d'examen, la data de l'examen i l'horari, el centre d'examen, els reglaments de la sala d'examen, etc.

No cal que l'imprimisquen, ja que se l'entregarem el dia de l'examen a l'accedir a l'aula d'examen. Després de rebre-ho, el participant haurà de comprovar cuidadosament si la informació carnet és necessària i correcta. Les dades com el nom, sexe, data de naixement i número del document d'identitat han de ser iguals als registrats en el dit document d'identitat, en cas contrari el participant no podrà realitzar l'examen.

Si la informació és incorrecta, per favor no la modifique sense autorització. Després que el/la responsable comprove que la informació és incorrecta, el participant podrà alterar-la sota la supervisió del/la responsable. Així mateix, el/la responsable haurà de firmar en el certificat d'examen per a la certificació corresponent, en cas contrari el seu examen serà anul·lat.

El certificat d'examen haurà de ser conservat després de la prova. Ho necessitarà per a consultar les qualificacions en www.chinesetest.cn.

 

Foto del participant

Per a qualsevol dels exàmens que exigisquen una foto del participant (HSK 4, HSK 5, HSK 6 i HSKK) , la preparació i l'ús de la foto s'efectuaran d'acord amb els requisits següents:

 • Requisits per a la foto: 
  • Foto recent amb el cap descoberta i amb fons blanc
  • Foto en color
  • Foto de front mostrant clarament el rostre del participant
  • La foto ha de mostrar el cap i la part superior del muscle del participant
 • Si el participant proporciona una fotografia electrònica:
  • Especificacions de la foto electrònica:
   • Format: JPG / JPEG
   • Grandària de l'arxiu: menor a 100 KB
   • Per a carregar la foto electrònica: Després d'ingressar en el lloc web, el participant podrà carregar la foto electrònica seguint les instruccions. Posteriorment, la foto es podrà mostrar en el certificat d'examen i en el certificat que serà emés després de la prova. El participant que puge una foto electrònica no necessitarà presentar una foto impresa.
 • Si el participant proporciona una foto impresa:
  • Quantitat: 2
  • Dimensions: 40mm x 30mm (estàndard de dues polzades)
  • En la part posterior de la foto s'haurà d'indicar la informació següent: nom del participant, codi del centre d'examen i número de seqüència del participant. Ambdós fotografies han de ser presentades al responsable del control d'identitat quan el participant accedisca a l'aula el dia de l'examen.

 

Documents que hauran de ser aportats el dia de l'examen

El dia de l'examen, el participant haurà d'aportar els documents següents:

 • Certificat d'examen (us l'entregarem el dia de l'examen a l'accedir a l'aula)
 • Document d'identitat amb foto (DNI, passaport o permís de residència)
 • Llapis 2B (dos o més)
 • Esborrany

NO estan permesos els articles següents: gravadores, càmeres, diccionaris, MP3, telèfons mòbils, ordinadors portàtils, quaderns, llibres de text o altres articles que no siguen pertinents. Els objectes personals s'hauran de deixar en l'entrada de l'aula.

 

Hora i certificació en el moment d'ingressar

El participant haurà d'arribar al lloc d'avaluació assignat mitja hora abans que l'examen comence, amb la finalitat d'evitar els retards. A l'entrar a la sala, el participant haurà de mostrar el document d'identitat proporcionat durant la seua inscripció. El nom en el document d'identitat haurà de ser exactament igual al del certificat d'examen del participant; en la foto del document d'identitat s'haurà de reconéixer el participant.

Després d'entrar en la sala, el participant haurà de col·locar el seu certificat d'examen i el seu document d'identitat en el cantó de la taula per a facilitar la inspecció.

Si el participant no proporciona el document d'identitat original o presenta un document fals a l'entrar en la sala, no podrà realitzar l'examen.

Si el participant té una tardança de menys de 5 minuts, podrà ingressar immediatament a la sala per a rendir l'examen. Si el participant té una tardança d'entre 5 i 35 minuts, podrà rendir l'examen quan comence la següent partix de l'examen, i no tindrà una pròrroga per a compensar el temps perdut. Si el participant es retarda per més de 35 minuts, el seu dret a rendir l'examen quedarà cancel·lat.

 

Descans i eixida

El participant no podrà eixir de la sala d'avaluació durant l'examen. Si el participant necessita eixir de la sala per raons de força major, haurà de sol·licitar el permís pertinent al responsable de l'examen. Abans d'eixir de la sala, el participant haurà de presentar el seu document d'identitat a l'encarregat, i mostrar-ho al tornar a entrar.

 

Reglament de la sala

Cada participant haurà d'assentar-se en el lloc assignat. No està permés ingerir aliments o begudes durant l'examen. S'haurà de respondre a les preguntes específiques en el termini estipulat, i no es podrà canviar l'orde de les diferents seccions de l'examen. Obrir l'examen abans del senyal, canviar o copiar el contingut de l'examen, emportar-se l'examen i el full de respostes fora de la sala, o molestar a altres examinands serà motiu per a l'expulsió.

 

Maneig d'emergències

 1. Si el participant rep un tracte injust a causa de mala gestió, com a temps insuficient per a resoldre la prova (menys de l'estipulat oficialment) , fulls d'examen danyades o instal·lacions de la sala danyades, la qual cosa provoca que no complete la prova, la institució organitzarà una nova prova gratuïta tan prompte com siga possible, però no indemnitzarà el participant per qualsevol problema que no li competisca a la institució.
 2. Si l'examen no es realitza per motius de força major com ara desastres naturals o accidents fortuïts, s'organitzarà una nova prova per als participants tan prompte com siga possible, o es reembossarà el cost de l'examen, però no s'indemnitzarà als participants per qualsevol problema que no siga de la competència de la institució.

 

Inassistència

Si el participant no es presenta a l'examen en la data de la prova per raons que no li competisquen a l'organitzador, les conseqüències hauran de ser assumides pel participant, i la institució no organitzarà una nova prova per al participant. El cost de la prova no serà reembossable.

 

Incompliment i sanció

Durant el procés de l'examen, si qualsevol participant realitza actes indeguts com plagiar, ingressar en la sala portant qualsevol tipus de notes, material electrònic, etc., el supervisor tindrà el dret a prohibir al participant que continue amb l'examen, o registrar el fet en l'informe de l'examen, i la institució té el dret d'anul·lar el resultat del participant i es reserva el dret de prohibir-li realitzar proves organitzades per la Seu Central de l'Institut Confuci/Hanban.

Més informació.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies